music for the forest settari briol house

the 1913 settari house, an annex of the briol hotel, has been extensively renovated. two vacation apartments per floor were built, with a common space between them. working carefully with the existing, an injection into the existing. the small kitchen, inserted between the apartment and the common space has been devised as an independent box inside the main space, and works also as wind breaker, whereas the bathroom is connected to the room with a small window. the bearing structure, composed of two green-lacquered beams, remains visible, becoming also a decorative element. a small annex, inserted in the sloped terrain, opens towards the landscape. the new architecture becomes a central element, connected with the existing building becomes the center of cultural activities in the the forest.

settari briol house