sliced villa ts

the building consists of two main bodies which are inserted into the existing ground. the landscape runs between them, visually dividing the building into two units. the two volumes open in a fan-like direction towards the landscape and at the same time form an inner courtyard between them. slight turns and shifts between the individual partial volumes create new views and insights. a dialogue with the landscape is created. the result is a building with different views, whereby it fits into the surroundings. access to the two houses is generated throuhg a tunnel that leads from the existing walls of the barn, under a pergola into the interior of the building. a unit that is further strengthened by the connecting wall in the base area. this wall can be taken as a landscape wall that establishes a connection and leads to the vineyards.